Комплекс Елит 2 Слънчев Бряг

Комплекс Елит 2 се намира в непосредствена близост до един от най-посещаваните плажове в к.к. Слънчев Бряг – Cacao Beach. Самият Комплекс Елит 2, състоящ се от напълно и комфортно обзаведени апартаменти, е разположен между южната и северната част на българската черноморска ривиера на територията на Община Несебър. Освен огромният брой хотели в периметъра на курорта, има и много известни, посещавани дискотеки и ресторанти, някои от които са:

“4AS PIK CACAO BEACH”

Bar “BEDROOM BEACH”

Dance Club “MANIA”

Disco & Cocktail Bar “AMIGO”

Dance Club “REVOLUTION”

Disco Bar “COCOON”

Beach Bar “MEXO” Sunny Beach

ФОЛК-КЛУБ “МАНИЯ”

Party Club “ICEBERG CPH”

Cacao Beach Club

Briliantin Disco Club

The 1 Club

В курорт като Слънчев бряг забавлението е гарантирано, а Комплекс Елит 2 е точното място за Вас, Вашите приятели и семейство.
Комплекс Елит 2 предлага на своите гости разнообразни по вид възможности за настаняване в апартаменти под наем.

В зависимост от желанието Ви, може да отседнете в едностаен апартамент – тип Студио, двустаен апартамент или тристаен апартамент.

Различните типове апартаменти позволяват гъвкавост на услугата и възможност за избор, като изключително любезен и гостоприемен персонал ще се погрижи за Вашия приятен и пълноценен престой. Друго качество, с което се отличаваме от останалите е, че ние предлагаме евтини апартаменти, но по лукс и качество не отстъпваме по нищо с високите цени за апартаменти, които се предлагат в морските курорти. Всички наши гости остават доволни и когато им предлагаме уютни апартаменти, те сами се уверяват в това!