Трансфери

Ако желаете трансфер от летище Бургас, автогара или пристанище на българското черноморие до курорта Ви, можем да Ви предложим професионално обслужване, за да пътувате комфортно и да се чувствате спокойно и безопасно.

Превозните ни средства са с пълна застраховка, която покрива всички рискове, както за превозното средство, така и за пътниците в него.

Какво включва услугата?
Предлагаме организирана среща на летището, на гарата или на адреса Ви. Нашите служители ще ви изчакат в продължение на 1 час на летището или гарата, като Ви гарантираме безопасен трансфер до предназначенито от Вас място.

Допълнителна такса се заплаща когато служителите ни са ви изчакали повече от 1 час след полет, 15 минути на адрес или 30 минути на гара и пристанище. Също и при платено паркиране на летището, гарата или в района на града. Клиентите заплащат допълнителна такса при помощ за пренасяне на багаж.

Трансферите трябва да бъдат заявявани минимум 24 часа предварително.

За да получите актуална и подробна информация за трансферните услуги, може да се свържете с нас на email:  или на тел: +359 87 999 87 60 . Ще се радваме да намерим най-добрия отговор на всеки Ваш въпрос, за да останете доволни от нас.