Общи условия

Резервации и Депозити:
За да бъде актуална Вашата резервация, е необходимо да сте заплатили 30% депозит, след като потвърдим, че апартамента е свободен за желания от Вас период. Останалата част от сумата се доплаща при настаняване.
Депозитът може да се плати в брой или по банков път.

Анулиране на резервация:
При анулиране на резервация от Ваша страна, по-малко от 21 дни (през юли и август) или 10 дни (през юни и септември) преди заявеното пристигане, депозита не се възстановява. При анулиране на резервация, направена по-рано от посочените по-горе срокове, депозитът се възстановява, като банковите такси са за сметка на клиента.
Известие за анулиране на резервация се приема само в писмен вид на следния email:

Настаняване и напускане:
Настаняване в апартаментите се извършва след 14.00ч. Ако пристигате по-рано, моля уведомете ни поне 2 дни предварително. Ако апартаментът е свободен в момента на пристигането Ви, ние ще се опитаме да осигурим по-ранно настаняване.
В деня на заминаването трябва да освободите апартамента най-късно до 11:00ч. Ако желаете да напуснете по-късно от 11:00ч, моля предупредете ни предварително, за да се опитаме да удължим престоя Ви с няколко часа, при положение, че следващите клиенти за апартамента не пристигат същия ден.

Условия за ползване на апартаментите:
Моля, грижете се за обзавеждането на апартаментите и го използвайте само по предназначение.
Спазвайте вътрешния правилник на комплекса.
За ваша безопасност, моля използвайте внимателно всички електроуреди.
Пушенето в апартаментите е забранено.
Домашни любимци не са разрешени.
При повреда на инвентара на апартамента, се заплащат щетите по повредата.

Максимален брой гости:
Гостът трябва да ни предостави своето име и евентуално мобилен телефонен номер за връзка, както и броят на хората, които ще бъдат с него по време на неговия престой. Само лицата, обявени в резервацията на госта се разрешава да използват резервирания от госта апартамент. Ако сме информирани за нарушение на някоя от тези разпоредби, Комплекс Елит 2 си запазва правото да отстрани гостите и поиска неустойка.

Отговорност:
Комплекс Елит 2 не носи отговорност за вещите на клиентите в случай на кражба, пожар или други ситуации от криминален характер!
В случай на аварии и невъзможност клиентът да бъде настанен в резервирания от него апартамент, Комплекс Елит 2 си запазва правото да настани клиента в подобен апартамент в същият курорт.
Комплекс Елит 2 е длъжен да пази в тайна всички факти и обстоятелства за своите клиенти, станали известни в процеса на резервацията.

Потвърждавайки Вашата резервация, Вие се съгласявате да приемете посочените по-горе условия. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на email:  . Ние ще се радваме да Ви отговорим!

Комплекс Елит 2 си запазва правото да променя информацията, публикувана на тази страница по всяко време без предварително уведомление.