Управление на имоти

Ако притежавате апартамент в Слънчев Бряг, Свети Влас, Елените, Созопол, Несебър, Обзор, Лозенец, който желаете да отдавате под наем на хотелски принцип или да продадете, може да се свържете с нас на email:  или на тел: +359 87 999 87 60 .
Ние предлагаме различни варианти за краткосрочна и дългосрочна почивка на море в България и отдаване под наем на добре обзаведени апартаменти в Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Созопол, Несебър, Обзор или друг курорт по южното черноморие, както и на тяхната продажба.

За тези от Вас, които нямат възможност и време да управляват собствеността си, ние предлагаме пълен мениджмънт на притежаваните от Вас апартаменти, като се започне от заплащането на месечните сметки за консумативи, заплащане на годишните данъци на имотите, сключването на застраховки, извършването на ремонти ( при необходимост) до правни и счетоводни консултации и услуги относно собствеността.
Също така, ние се ангажираме да намерим и купувачи за вашият имот, като договорим всички подробности по закупуването на имота Ви.

Дейността ни е изключително ориентирана към чуждестранните клиенти и туристи, както и големи групи туристи, избрали почивка на море в България.

За повече информация, моля свържете се с нас на email:  или на тел: +359 87 999 87 60