Коли под наем

Наемането на кола под наем (rent a car) в летните курорти в България: Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Созопол, Поморие Лозенец, Обзор, и т.н. – е удобна и ефективна алтернатива на градския транспорт или такситата, по време на почивката Ви там.

Резервация на автомобил:
За да бъдете сигурни, че колата която ще наемете е желания от Вас модел, е добре да използвате предварителна заявка и резервирате колата си по-рано.
Можете да изпратите вашата поръчка на нашата електронна поща:  или на тел: +359 87 999 87 60 . Предлагат се за наем автомобили от различни марки и категории – от икономична до бизнес класа, както и ванове или миниванове, подходящи за по-големи семейства и групи от хора.

Редът за плащане на наетия автомобил:
Клиентът получава колата само след 100% заплащане на наема в евро или лева, в съответствие с фиксираните цени за определения модел автомобил. Като гаранция за спазването на условията на договора се заплаща депозит, който варира в зависимост от марката и модела на автомобила и се възстановява на клиента, след връщането на автомобила.

Застраховка:
Автомобилите са със сключена гражданска отговорност и пълна застраховка каско, които са включени в наемната цена. По договаряне, може да се сключат и допълнителни застраховки.

Процедура за получаване и връщане на автомобил:
Преди предаването на автомобила на клиента , избраните коли преминават през пълна проверка: колата трябва да е в добро техническо състояние, с пълен резервоар, чист външен и вътрешен вид.
Клиентът от своя страна е задължен да върне автомобила в същото състояние. Ако е необходимо, се заплаща допълнителна такса за измиване на автомобила и/или за дозареждане на резервоара.

Условия:
Автомобилите се отдават под наем за срок не по-малък от един ден. Наемният срок започва да тече от получаването на автомобила от клиента. В случай на закъснение при връщане на наетия автомобил от 1 до 6 часа, клиентът е длъжен да заплати наема за половин ден, а в случай на забавяне повече от 6 часа – за цял ден. За връщане на автомобила по-рано от предвиденото, не се полага възстановяване на платената сума за неизползваното време.

Цени за коли под наем:
За всеки автомобил дадената цена включва всички разходи, свързани с подготовката на автомобила за отдаването под наем и транспортните разходи за получаването на автомобила от клиента. Клиентът заплаща допълнително бензин, паркинг и други такси.

Допълнителна информация:
Мястото за получаване на автомобила може да бъде летището, паркинг на комплекс, търговски център или друго подходящо за наемателя място.

За да получите актуална и подробна информация за цените и моделите на предлаганите автомобили може да се свържете с нас на електронната ни поща  или на тел: +359 87 999 87 60